نوشته شده توسط : ساحل

اگر سایت خود را به تازگی ثبت و راه ‏اندازی کرده ‏اید و هنوز آن را در هیچ جستجوگری مانند گوگل، یاهو و یا ام اس ان ثبت نکرده ‏اید می‏توانید از طریق لینک‏های زیر سایت خود را در معروفترین جستجوگرها ثبت کنید.

 

آمارهای رسمی نشان می‏دهد که موتورهای جستجوگر ابزار مناسبی هستند که کاربران به کمک آنها کالا، خدمات و اطلاعات مورد نیاز خود را می‏یابند.

البته تنها رتبه ‏های بالای نتایج جستجو است که مورد توجه کاربران قرار دارد و آنها به سایت‏های لیست شده در این رتبه ‏ها مراجعه می‏کنند و از بقیه سایت‏ها صرف نظر می‏کنند.

 

این رفتار کاربران پیام بسیار واضحی دارد:

سایت‏‏هایی که در رتبه ‏های بالا قرار نمی‏گیرند، بینندگان چندانی هم نخواهند داشت.

دقت در این رفتار کاربران اهمیت کسب رتبه ‏های بالا در موتورهای جستجوگر را روشن تر می‏کند. نکته دیگر آنکه بینندگانی که از طریق موتورهای جستجوگر روانه سایت‏ها می‏شوند، عموماً علاقه ‏مندان به آن سایت هستند.

 

امروزه تجارت الکترونیک خود را با مسئله رتبه بندی در موتورهای جستجوگر هماهنگ کرده است زیرا رتبه ‏‏های بالاتر مستقیماٌ به فروش بیشتر، تعبیر می‏شوند.

کسب رتبه‏ های بالا آرزوی هر دارنده سایتی است که آگاهانه پای در دنیای مجازی وب می ‏نهد.

هر روزه سایت‏های بسیاری در وب منتشر می‏شوند که دارندگان آنها به امید کسب درآمد و موفقیت به این تجارت نوین وارد شده ‏اند، اما تنها عده معدودی از آنها با استفاده از تکنیک‏های موثر کسب درآمد و با تکیه بر تخصص خود در این بین به موفقیت دست می‏یابند.

 

امروزه بازاریابی در اینترنت (Internet Marketing) روش‏‏های بسیاری را برای کسب درآمد هر چه بیشتر در اختیار سایت‏ها قرار داده است اما انتخاب اول تمامی سایت‏ها، رتبه ‏های بالا در موتورهای جستجوگر است.

منبع:https://www.beytoote.com/computer/tarfand-i/introducing-engine1-site



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

با پروا به اینکه بسیاری از مجموعه‌ها و شرکت‌ها به دنبال جایگزین کردن سیستم سنتی پاسخگویی خویش با ویپ هستند، خرج راه‌اندازی ویپ و میزان تعرفه خدمات voip اولین سوالی است که برای یک گردآور در ذهن نقش می‌بنند. هزینه این سیستم با پروا به گستردگی سازمان، تعداد خطوط و موارد سایر متفاوت است.

هر مجموعه‌ای می‌تواند با پروا به شرایط سازمانی خویش این سیستم را راه اندازی نماید، نخستین شرط برگزیدن یک کمپانی ارائه دهنده خدمات با بهترین کیفیت و قیمت منصفانه است. راه‌اندازی به بهترین شکل و اصولی بودن بدست کمپانی معتبر مایه می‌شود لغایت هزینه‌های جاری و دشواری ها پدران کمتر شود.

فهرست مخفی
1 عوامل کارساز در میزان تعرفه خدمات voip
1.1 میزان وسعت مجموعه
1.2 ساز و برگ سخت‌افزاری باره نیاز
1.3 هزینه‌های مربوط به کانفیگ تجهیزات
هزینه راه اندازی voip
عوامل موثر در میزان تعرفه خدمات voip
کل هزینه ویپ بسته به شمار کاربران، هزینه‌های دشوار افزاری البته برای یکبار و هرگونه پیشروی کردن باره نیاز برای شبکه متفاوت خواهد بود. نکته مهمتر اینکه کلیه خرج برای تاسیس ویپ در روبرو هزینه‌هایی که برای سیستم سنتی خواهید پرداخت بسیار کمتر و به صرفه‌تر است و همین فرمایش دلیل استقبال و استفاده روزافزون متعلق به خواهد بود.

عوامل زیرساختی

همانگونه که می‌دانید، ویپ اساساً با اینترنت کار می‌کند و دربایستن به ذیل ساخت‌های برقرار و اینترنت پرسرعت برای ارائه کیفیت بهتر در تماس و سایر خدمات آن است. پس اگر در گردآور خود اینترنت مناسب دارید و ارتباطات درون مجموعه‌ای شما از طریق شبکه است دربایستن به هزینه چندانی در این بخش نخواهید داشت.

در غیر این صورت باید برای زیرساخت شبکه و اینترنت خرج کنید که از مقدمات اصلی برای نصب و راه‌اندازی ویپ به شمار می‌رود.

میزان وسعت مجموعه
با پروا به تعداد خطوط مورد احتیاج و وسعت مجموعه نیز تعرفه خدمات voip متغیر خواهد بود. هرچه شمار خطوط درونی و شهری مورد نیاز در یک مجموعه اغلب باشد مسلماً خرج راه‌اندازی نیز بالاتر است. علاوه بر خطوط تلفن، به زیر ساخت نرم‌افزاری و سخت‌افزار اکثریت دربایستن است که بر تعرفه خدمات voip اثرگذار خواهد بود.

تجهیزات سخت‌افزاری باره نیاز
با پروا به اینکه سیستم ویپ نیاز به تلفن‌های مخصوص دارد؛ یکی از هزینه‌های اولیه که برای راه اندازی آن باید مدنظر داشته باشید این تلفن‌هاست. البته تلفن‌های نرم افزاری وجود دارد که برای صرفه‌جویی در هزینه ابتدایی زیاد مفید است و در مجموعه‌های کوچک نیز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علاوه بر این اگر به تعقیب بهبود کیفیت شبکه خود هستید لغایتهزینه راه اندازی زیرساخت تلفنی ویپ سیستم ویپ به بهترین شکل برای شما راه‌اندازی شود خرج کابل شبکه، پچ پنل، داکت ، پچ کورد و مواردی از این دست را نیز باید در عقیده داشته باشید.


هزینه‌های مربوط به کانفیگ تجهیزات
یکی از عوامل مهمی که بر روی تعرفه خدمات voip بسیار اثرگذار است و تخصصی‌ترین بخش برای این سیستم است. هزینه‌های مربوط به روتر، راه‌اندازی مرکز تماس، سوئیچ‌ها و… جز عوامل مهم در این تقسیم به شمار می‌رود.

در منتهی اینکه یک سیستم تلفن تلفنی VoIP ارزان‌تر از سیستم های تلفنی معمولی است. ولی چرا این طور است؟ خوب، دلیل اصلی نکته نسبتاً ذیل بودن قیمت ویپ این است که سیستم‌ یادشده بر پایه نرم‌افزار هستند. نرم‌افزار ویپ از پیوندیدن پهنای باند موجود شما برای شغل بهره‌گیری می‌کند و تماس را از راه اینترنت انتقال می‌دهد.

ویپ به سخت‌افزار گران زیادی نیاز ندارد که بتواند شغل کند. بله، در چهره تمایل می‌توانید تلفن‌های VoIP را خریداری کنید، ولی در ضمن می توانید تماس های ویپ را با استفاده از نرم افزار و رایانه خویش – و میکروفون داخلی و بلندگوهای آن – یا یک دستگاه تلفن همراه پایدار کنید. در هر صورت کمپانی رایان حامی با مشاوره خویش و بازدید از زیرساخت‌ها هزینه‌های راه‌اندازی ویپ را برای شما برآورد می‌کند. خدمات قابل بالارفتن و پشتیبانی نیز از سایر از امتیازات ویژه است که کمپانی … برای مشتریان خود دلخواه دارد.



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

 

ترامپ داد و ستد با تیک تاک و وی چت را ممنوع کرد

ترامپ فرمان اجرایی برای ممنوعیت داد و ستد با شرکت‌های مادر تیک تاک و وی چت را صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دستور اجرایی مبنی بر ممنوعیت هرگونه داد و ستد با «بایت دنس» (شرکت مادر اپلیکیشن تیک تاک) را صادر کرده است.

این در حالی است که دولت ترامپ قبلاً هشدار داده بود تلاش‌های خود برای محدودیت اپلیکیشن‌های چینی را گسترش می‌دهد. فرمان رئیس جمهور آمریکا از ۴۵ روز دیگر اجرایی می‌شود.

علاوه بر بایت دنس، شرکت چینی «تنسنت» که مالک اپلیکیشن «وی چت» است نیز هدف اقدامات مشابهی قرارگرفته است.

تیک تاک یک اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئوهای کوتاه است که بین نسل جوان آمریکا و بقیه کشورهای جهان محبوبیت زیادی دارد. «وی چت» نیز یک اپلیکیشن ارسال پیام است که مهاجران چینی برای برقراری ارتباط با خانواده و دوستان داخل این کشور آسیایی استفاده می‌کنند.

البته این دستورات اجرایی کاملاً شفاف نیست، اما به نظر می‌رسد طبق آنها احتمالاً اپل و گوگل نیز از ارائه این اپلیکیشن‌ها در اپ استورهای خود، منع می‌شوند.

 

منبع: 

https://www.mehrnews.com/news/4993038/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D8%B3%D8%AA%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D8%A7%DA%A9-%D9%88-%D9%88%DB%8C-%DA%86%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

لنز پریسکوپی دوربین گوشی‌های هوشمند چگونه کار می‌کند؟

در دوربین گوشی‌های هوشمند امروزی، لنزهای مختلفی وجود دارند. در این مطلب می‌خواهیم که به لنز پریسکوپی پرداخته و شما را بیشتر با این مقوله آشنا کنیم. پس در ادامه با آی‌تی‌رسان همراه باشید.

همیشه بحث اعداد در مشخصات دوربین گوشی‌های مختلف مطرح بوده است. کدام شرکت مگاپیکسل و یا بزرگنمایی بیشتری را ارائه می‌دهد؟ هنگامی‌که بحث بر سر قوانین فیزیک باشد، آنگاه می‌بینیم که بدنه باریک این دستگاه‌ها و زوم اپتیکال آن‌ها، همخوانی زیادی با یکدیگر ندارد.

در ژوئیه 2020 شایعه شد که اپل قرار است در گوشی‌های جدید خود، از لنزهای پریسکوپ تله‌فوتو استفاده کند. لنز پریسکوپی مدتی است که وجود دارد. این حسگر جدید می‌تواند مشکلات مربوط به اندازه لنزهای تله‌فوتوی سنتی را مرتفع سازد. در زیر به نحوه کار این حسگر پرداخته و تأثیر آن‌ بر آینده صنعت گوشی‌های هوشمند را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

اندازه در عکس‌برداری، اهمیت بالایی دارد

محدودیت‌های عکاسی همیشه بیشتر فیزیکی بوده‌اند تا فنی. قوانینی در رابطه با فیزیک نور وجود دارند که شما نمی‌توانید به مهندسی آن‌ها بپردازید. به همین دلیل است که دوربین‌های DSLR و بدون آینه، دارای لنزهای بزرگ و سنگین هستند. لنزها برای اینکه بتوانند فاصله کانونی طولانی و دریچه دیافراگم وسیعی را ارائه دهند، باید خودشان نیز اندازه مشخصی داشته باشند.

به‌عنوان مثال، لنزی که فاصله کانونی 200 میلی‌متری و حداکثر گشودگی دریچه دیافراگم f/2.8 را ارائه دهد، باید دریچه‌ای با اندازه بیش از 70 میلی‌متر (3 اینچ) داشته باشد. البته در این آمار و ارقام، ملاحظات مربوط به تولید لحاظ نشده‌اند. دوربین گوشی‌های هوشمند نیز با چنین محدودیت‌هایی مواجه هستند، البته در مقیاسی بسیار کوچک‌تر. از آنجایی که دوربین این گجت‌ها از حسگرهای کوچک‌تری برخوردار هستند، پس از فاصله‌های کانونی کوتاه‌تر، می‌توانند بزرگنمایی بیشتری را به دست آورند. البته در این بین معادلات زیادی نیز وجود دارند.

به‌عنوان نمونه، آیفون 11 پرو، یک لنز تله‌فوتوی معادل 52 میلی‌متر دارد، اما اندازه اصلی آن در اصل 6 میلی‌متر است. این موضوع بدین معنا است که اگر بخواهید همان تصویر را با یک دوربین DSLR حرفه‌ای بگیرید، آنگاه به یک لنز 52 میلی‌متر احتیاج خواهید داشت. از آنجایی که حسگر تله‌فوتوی دوربین آیفون 11 پرو، اندازه‌ای 1.36 اینچی دارد (حدود 5 میلی‌متر قطر)، پس شما می‌توانید به بزرگنمایی معادل یک لنز 52 میلی‌متری یک دوربین DSLR دست یابید.

به هر حال، تولیدکنندگان در آستانه مواجه با مشکلات جدیدی هستند. اگر بخواهید حسگر دوربین‌ها را بسیار کوچک‌تر کنید، آنگاه کنترل معادلات دوربین را نیز از دست خواهید داد. حسگرهای کوچک عملکرد مناسبی در نور کم نداشته و همچنین اوضاع آن‌ها در وضوح‌های بالاتر، بدتر نیز خواهد شد.

در تئوری، اگر اپل بخواهد که به بزرگنمایی بیشتری در گوشی‌های خود دست یابد، آنگاه می‌تواند اندازه حسگرهای آیفون‌ جدید خود را به دو نیم تقسیم کند. در هر صورت این موضوع نیز باعث می‌شود تا تولید چنین حسگری پرهزینه و کار کردن با آن نیز مشکل باشد. در اصل، گزینه بهتر این است که اندازه لنزها افزایش یابد.

عبور از مشکلات

لنز پریسکوپی گوشی‌های هوشمند

البته افزایش اندازه یک لنز نیز، مشکلات خاص خود را به همراه دارد. آیفون 11 پرو تنها 8.1 میلی‌متر ضخامت دارد. حتی اگر یک لنز با فاصله کانونی 6 میلی‌متر، لزوما 6 میلی‌متر طول نداشته باشد، باز این رقم نباید زیاد از این حد تجاوز کند. با این اوصاف، این اندازه نیز فضای زیادی را از یک گوشی هوشمند اشغال خواهد کرد. مسئله این است که نمی‌توان یک لنز 12 میلی‌متری را به آیفونی که تنها 8 میلی‌متر ضخامت دارد، افزود، مگر اینکه آن را به پهلو جاسازی کنید.

لنز پریسکوپی عملکردی بسیار نزدیک به پریسکوپ زیردریایی‌ها دارد. نور از طریق دریچه جلویی وارد شده و سپس توسط یک آینه زاویه‌دار، 90 درجه تغییر مسیر می‌دهد. در گوشی‌های هوشمند نیز، نور پیش از رسیدن به حسگر دوربین و ضبط شدن به‌عنوان یک تصویر، از دریچه سایر لنزهای دیگر نیز عبور می‌کند. با تغییر مسیر حرکت نور، دیگر لازم نیست که لنزهای بزرگ‎‌تر، عمیق‌تر نیز باشند، بلکه این‌ بار می‌توانند پهن‌تر باشند.

این یک فرصت عالی برای تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند است. اگر بخواهیم مکان بیشتری را برای یک لنز پهن‌تر پیدا کنیم، آنگاه این موضوع نسبت به کوچک کردن حسگر و یا ضخیم شدن گوشی‌ها، کاربردی‌تر به نظر می‌رسد.

بدین ترتیب، تولیدکنندگان به لنزهای معادل 50 میلی‌متر و با زوم اپتیکال دو برابری (و یا حداکثر 3 برابری) محدود نخواهند شد. با این اوصاف، قرار دادن لنزهای معادل 100 میلی‌متر (با زوم 5 برابری) و یا حتی 200 میلی‌متری (با بزرگنمایی 10 برابری) در گوشی‌های هوشمند، دیگر چندان دور از ذهن نخواهد بود.

درست است که این فناوری هنوز جدید بوده و باید برخی از ویژگی‌ها را نیز قربانی کرد، اما در هر صورت این روش باعث می‌شود تا بزرگ‌ترین مانع افزودن بزرگنمایی اپتیکال به یک گوشی هوشمند، از سر راه برداشته شود.

بزرگنمایی دیجیتال در برابر اپتیکال

اگر فکر می‌کنید که گوشی‌های آیفون از بزرگنمایی 10 برابری برخوردار هستند، شاید درست بگویید، اما مواردی نیز وجود دارند که احتمالا آن‌ها را در نظر نگرفته‌اید. حتما دلایلی وجود دارند که ما بیش از ضرایب بزرگنمایی، بر فاصله کانونی تمرکز کرده‌ایم.

این موضوع نیز بدین دلیل است که یک فرق مهم بین بزرگنمایی اپتیکال و دیجیتال (یا تعدیل شده، فوق واضح، فضایی و یا با کمک هوش مصنوعی) وجود دارد. در بزرگنمایی اپتیکال، بزرگ کردن تصویر به دلیل ویژگی‌های نوری لنزهایی است که فاصله کانونی بیشتری دارند. در این‌گونه بزرگنمایی، اشیای دور واقعا نزدیک به نظر می‌رسند؛ یعنی انگار آن‎ها را از دریچه یک تلسکوپ مشاهده می‌کنید. در نتیجه هیچ افت کیفیتی را نیز مشاهده نخواهید کرد.

اما بزرگنمایی دیجیتال بدین معنا است که یک تصویر به‌گونه‌ای برش داده شده که انگار یک عکس زوم شده است. بزرگنمایی دیجیتال، راهی طولانی را طی کرده است. با استفاده از حسگرهای با مگاپیکسل بالا، باینینگ (چندین پیکسل در قالب یک پیکسل بزرگ رفتار می‌کنند) و الگوریتم‌های بهبود یافته افزایش مقیاس، اکنون تولیدکنندگان می‌توانند نتایج بهتری را به دست آورند.

البته هنوز هم زوم دیجیتال این‌گونه است که انگار تصویری را شکار کرده و سپس آن را برش داده‌ایم. در هر صورت، به بزرگنمایی واقعی دست نیافته و همیشه نیز کاهش کیفیت را مشاهده خواهید کرد. به هر حال نمی‌توانید یک کمپین بازاریابی را پیرامون این حقیقت کوچک، تشکیل دهید.

لنزهای پریسکوپی در دسترس قرار دارند

طبیعتا اپل اولین شرکتی نخواهد بود که از لنز پریسکوپی در گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کند. تولیدکنندگان چینی (مخصوصا اوپو و هواوی)، چندین سال است که پیرامون این لنزها مانور می‌دهند. گوشی 5 دوربینه هواوی P40 پرو پلاس، از لنز تله‌فوتوی پریسکوپی با بزرگنمایی 10 برابری برخوردار بوده که این حسگر می‌تواند با یک لنز 240 میلی‌متری یک دوربین فول فریم برابری کند.

لنز پریسکوپی گوشی‌های هوشمند

سامسونگ گلکسی S20 اولترا نیز از لنز تله‌فوتوی پریسکوپی با بزرگنمایی 5 برابری برخوردار بوده و این حسگر نیز با یک دوربین مجهز به لنز 100 میلی‌متری، برابری خواهد کرد. به هر حال، شرکت سامسونگ تمام تلاش خود را کرده‌ است که این مشخصات، چندان به چشم نیایند.

در هر صورت شاید اپل اولین شرکتی نباشد که از لنزهای پریسکوپی در گوشی‌های خود استفاده می‌کند، اما در هر صورت وقتی که دستگاه‌های جدید این شرکت به همراه چنین حسگرهایی، روانه بازارها شوند، آنگاه این گوشی‌ها به گزینه‌های ایدئال‌تری برای طرفداران تبدیل خواهند شد.

 

منبع: 

https://itresan.com/307290/%D9%84%D9%86%D8%B2-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%BE%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%e2%80%8c%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%DA%86



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 مرداد 1399 | نظرات ()